Vores markeder

Fabriksautomatisering

Fabriksautomatisering

For at give dig det allerbedste på dagens marked for fabriksautomatisering har SCN sit hovedfokus på pålidelighed, omkostningseffektivitet og høj kvalitet i vores tjenesteydelser, så vi er sikre på, at vi lever op til og overgår dine forventninger. SCN leverer en lang række produkter til alle typer kunder inden for konstruktion af entreprenør- og andre maskiner. For eksempel roterende og lineære sensorer, strømnings- og tryksensorer, industrielle PC´er og skærme, PLC´er, invertere og servoer. De kan anvendes af maskinproducenter, for eksempel inden for robotter og systemer til emballering, plastik, føde- og drikkevarer, metalforarbejdning, transportbånd og rengøringssystemer.

Læs mere
Mobile maskiner

Mobile maskiner

På vores marked for mobile maskiner er SCN det naturlige førstevalg med stor teknisk ekspertise og lang anvendelseserfaring, så du får det bedste pris-/ydelsesforhold ud af din mobile maskinkonstruktion. Vi leverer forskellige produkter til alle typer transportudstyr, som skovmaskiner, maskiner til minedrift, konstruktionsmaskiner, AGV´er, større og mindre lastbiler, busser, tog og kraner. Til alle disse typer køretøjer har vi udviklet en række produkter med fremragende stød- og vibrationsabsorption, temperaturområde, IP-kapslingsklasse og forskellige certificeringer, dvs. evne til at modstå hårde miljøer.

Read more
Forsvar og luftfart

Forsvar og luftfart

På området for forsvar og luftfart er vi din naturlige partner til elektromekaniske produkter i førsteklasses kvalitet og med pålidelighed uden kompromis. SCN arbejder tæt sammen med alle slags virksomheder, der for eksempel producerer radarsystemer, fjernbetjente våbensystemer, UAV-systemer, ubåde, tankvogne og subsystemer til luftfart. Eksempler på produkter, vi leverer, er jævnstrømskontaktorer, relæer, kontakter, ventilatorer, termiske kredsløbsafbrydere, hårdføre tablet PC´er, indlejrede PC-kort og skærme.

Read more
Medicinal- og biovidenskab

Medicinal- og biovidenskab

På markedet for medicinal- og biovidenskab er vi hos SCN en komplet leverandør af hardwareløsninger til mange forskellige sundhedsrelaterede anvendelser. Det er vores mål at hjælpe med at skabe og udnytte løsninger inden for den praktiske brug af vores services og produkter. Et team af dygtige, erfarne salgs- og produkteksperter er klar til at hjælpe med rådgivning og systemleveringer, der sikrer, at der opnås de hardwarestandarder, der kræves til den pågældende anvendelse. Eksempler på applikationer, vi leverer, er røntgen, scanning, operationsstuer, ambulant udstyr, medicinske behandlingsrum og hospitalsreceptioner.

Read more
Elektricitet og vedvarende energi

Elektricitet og vedvarende energi

På det hurtigt voksende marked for sektoren elektricitet og vedvarende energi er vi dit førstevalg og kan løfte din applikation til det næste niveau inden for elektronisk teknologi. SCN har en forbløffende viden inden for dette område af produktekspertise, især når det gælder jævnstrømsløsninger. Vi fokuserer på at levere topprodukter som grønne energiløsninger, intelligente net, kraftværker, installationer til vand-, vind- og solenergi og produkter dedikeret til strømforsyning.

Read more
Indlejrede systemer

Indlejrede systemer

Hvis du udvikler og bygger dine egne indlejrede systemer er vi den rigtige partner at tale med, når du har brug for hurtig teknisk rådgivning. Vores team af salgseksperter, ingeniører og produktmanagere vil være i stand til at give dig en trekant af tillid og rådgivning, uanset hvilken applikation du har brug for. Vi tilbyder produkter i sortimentet af PC-kort, opbevarings- og lagringsprodukter. Vores største kunder findes inden for konstruktører af billetmaskiner, salgsautomater, brændstofpumper og tankstationer.

Read more
Marine og offshore

Marine og offshore

På markedet for marine og offshore støtter og hjælper SCN dig med at finde det teknisk mest egnede produkt uden at gå på kompromis med de tekniske aspekter. Det kan være produkter til broapplikationer, motor- eller klimakontrol, netværk eller fjernadgang. Vi har en lang række EX-certificerede og/eller DNV- og GL-godkendte produkter til alle typer både, fragt-/krydstogtskibe og olie- og gasplatforme.

Read more
Infrastructure

Infrastructure

Within infrastructure, we mainly work with data collection and controls for "Smart City" and railways, but also have solutions for tunnels, bridges and roads. The product portfolio consists of, among other things, complete control systems, AI cards and computers, HMIs, data acquisition I/O, various types of flow and pressure sensors, interfaces and network products, for example access points, Ethernet and fiber switches.

Read more