Support-16x9.jpg

Support

Vi tilbyder teknisk support til alle vores produkter.

Vi tilbyder gratis telefonisk support inden for normal arbejdstid 08:00 til 17:00 bortset fra i frokostpausen.
Hvis du har brug for reparation eller teknisk support på kundens anlæg, bedes du indhente et tilbud på det.
Der opkræves betaling for alle reparationer eller teknisk support på kundens anlæg, uanset om garantien gælder for produktet eller ej.
Ved anmodninger om support, bedes du kontakte support@scn.se eller ringe til vores omstilling på +46 (0)8-668 21 00.
Ønsker du at få et produkt repareret? Se "procedure for returnering".
Klik her for at downloade vores Teamviewer QuickSupport!

 

Procedure for returnering af produkter

Returneringsrettigheder

En køber, der ønsker at returnere et produkt, skal altid først få godkendt returneringen af Sensor Control AB. E-mail claims@scn.se for godkendelse.
Hvis returneringen af et produkt er blevet godkendt af Sensor Control Nordic AB i henhold til gældende købsbetingelser, skal du sende produktet til:

Sensor Control Nordic AB

Truckvägen 16B
194 52 Upplands Väsby
Sverige

Produktet skal sendes for kundens risiko og omkostning sammen med en meddelelse om returneringen. Formularen til returmeddelelsen kan fås fra Sensor Nordic AB, eller alternativt downloades fra vores hjemmeside. Returneringer uden medfølgende returmeddelelse eller godkendelse fra Sensor Control Nordic AB vil ikke blive accepteret. 


 Hvis produktet er omfattet af garanti, vil det primært blive repareret, for derefter at blive sendt tilbage til kunden. Hvis der ønskes en erstatningsenhed, skal den bestilles på almindelig vis for at sikre en så hurtig levering som muligt. Hvis produktet ikke viser tegn på defekt, vil der blive opkrævet et testgebyr på 80 € (plus moms). 


Hvis produktet ikke er omfattet af en garanti, skal det defekte produkt sendes til Sensor Control Nordic AB sammen med den udfyldte returmeddelelse. Returneringen sker for kundens risiko og omkostning. Hvis Sensor Control Nordic AB mener, at det defekte produkt kan repareres, vil kunden blive informeret om prisen for reparationen, inden der foretages nogen reparation. Hvis produktet skal sendes til en af Sensor Control Nordic AB´s leverandører til vurdering, vil den yderligere omkostning herfor blive opkrævet af kunden, uanset om produktet kan repareres eller ej.