DSC09136.jpg

Om SCN

SCN, Sensor Control Nordic, er en uafhængig leverandør af komponenter og systemer inden for industriel automation. Vi bestræber os på at tilbyde det bedste produktsortiment, det bedste pris/præstationsforhold samt 100% pålidelighed i forhold til logistik. Vi har lang erfaring og stor teknisk viden om de produkter, vi sælger, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder service af høj kvalitet.

Sensor Control Nordic AB har siden 2009 fået tildelt den højeste kredit rating fra Bisnode!

 

 

Vores vision

Vores vision er at blive Nordens førende uafhængige leverandør af komponenter og systemer til maskinbyggere. Vores arbejdsområde dækker hele Skandinavien og Storbritannien, og for at være tæt på vores kunder har vi kontorer i Stockholm, Malmø, Sundsvall, Helsinki, København, Oslo, Tallinn, Birmingham og Shanghai.

 

Miljø og kvalitet

For os er miljø og kvalitet utroligt vigtige, og derfor er vi meget stolte over at være ISO-certificeret. Vi har fået tildelt certifikaterne ISO 9001 og ISO14001, hvilket betyder, at vi er godkendt efter ISO-standarderne. Vi arbejder også hårdt for at nå vores miljømål, da vi ser det som en forretningsmæssig nødvendighed, at vores virksomhed forbliver en nøgleleverandør i fremtiden. Læs gerne mere om vores kvalitets- og bæredygtighedsmål her.

 

Addtech

SCN er en del af den svenske børsnoterede teknologiløsningskoncern Addtech. Addtech består af 150 uafhængige virksomheder, der sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder primært inden for fremstilling og infrastruktur i omkring 20 lande - med fokus på langsigtede bæredygtig vækst. SCN har derfor adgang til et globalt netværk af teknisk innovative samarbejdspartnere. Takket være at vi er en del af Addtech, har vi det lille firmas fleksibilitet, flade organisation og ubureaukratiske holdning sammen med det store firmas ressourcer, netværk og karrieremuligheder.

 

Med fokus på kunderne

Vores kundefokus ligger på mellemstore og store maskinbyggere. For at kunne tilbyde vores kunder førsteklasses service og support, har vi valgt at designe vores produktsortiment baseret på vores kunders behov.

 

Partnere

Vores partnere er omhyggeligt udvalgt for at passe ind i vores koncept, hvor alle er specialister og omkostningseffektive inden for deres område. Sammen med dem har vi bygget et komplet og slagkraftigt produktsortiment, der i dag består af forskellige områder; sensorer, komponenter, industriel pc'er, netværksprodukter og styre- og drivesystemer. Læs gerne mere om vores produktområder her.